Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Regele leu (nr. 1)
Colecţia Disney

Regele leu (nr. 1)

Titlu: Regele leu (nr. 1)

Autor: Colecţia Disney

Colecţie: Colecţia Disney Clasic

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini

19,99RON
Adaugă în coş

Primul titlu al seriei „Disney Clasic”, Regele leu, spune o poveste educativă şi emoţionantă despre putere şi implicaţiile ei. Personajul central, Simba, un mic leu care s-a născut în Africa, urmează să intre în aventura vieţii pentru a obţine un titlu care i se cuvine: cel de rege al junglei.

Scar, unchiul său, pune la cale un complot împreună cu hienele şi îl omoară pe regele de drept, tatăl lui Simba, pentru a putea deveni el însuşi rege. Simba crede că toate s-au întâmplat din vina lui şi îşi impune o perioadă de autoexil. După ani, însă, puiul de leu este convins că trebuie să se întoarcă în fostul regat pentru a-l detrona pe cel care i-a omorât tatăl şi a îndrepta totul.

În 1994, povestea lui Simba se lansa pe marile ecrane, urmând ca mai târziu să se înscrie între capodoperele clasice ale filmului de animaţie. Regizat de Roger Allers şi Rob Minkoff, Regele leu a împrumutat vocile unor actori precum Matthew Broderick şi Whoopi Goldberg. Pe coloana sonoră, filmul animat a avut piese compuse şi interpretate de Elton John.

Volumul conţine 64 de pagini color şi ilustraţii fidele filmului original, fiind distribuit într-un tiraj de 160.000 de exemplare. Personajul central, Simba, un mic leu care s-a născut în Africa, urmează să intre în aventura vieţii pentru a obţine un titlu care i se cuvine: cel de rege al junglei.

elefant.ro
(cartea „Regele leu (nr. 1)” de Colecţia Disney a apărut în librărie la data de 10 octombrie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com