Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

In cautarea lui Nemo (nr. 2)
Colecţia Disney

In cautarea lui Nemo (nr. 2)

Titlu: In cautarea lui Nemo (nr. 2)

Autor: Colecţia Disney

Colecţie: Colecţia Disney Clasic

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini: 64

19,99RON
Adaugă în coş

În căutarea lui Nemo este al doilea număr din noua serie a colecţiei Disney Clasic.

In cautarea lui Nemo“ este o poveste amuzanta despre aventurile subacvatice pline de peripetii a doi pesti-clovn, Marlin si fiul sau Nemo, care vor fi despartiti la Marea Bariera de Corali. Nemo este prins pe neasteptate de un scafandru si dus departe de casa, in acvariul unui dentist din Portul Syndey. Marlin, impreuna cu un prieten de nadejde, dar care sufera de pierderea memoriei pe termen scurt, pe nume Dory, porneste intr-o misiunea imposibila – aceea de a-si gasi fiul pierdut. In tot acest timp, tanarul Nemo pune la cale, alaturi de cativa prieteni pe care ii intalneste in acvariul dentistului, diferite planuri pentru evadare, incercand prin toate mijloacele sa se intoarca acasa.

În această aventură, îl are alături pe prietena de nădejde Dory, care însă suferă de pierderea memoriei pe termen scurt, iar asta complică într-un mod amuzant lucrurile. Ca să ajungă la Nemo, cei doi au de înfruntat pericole nebănuite. În tot acest timp, nici Nemo nu se lasă mai prejos şi încearcă prin toate mijloacele să se întoarcă acasă. Şi tatăl, şi fiul trec prin peripeţii captivante pentru a se regăsi şi a fi împreună.

Filmul În căutarea lui Nemo, regizat de Andrew Stanton, a fost distins în 2004 cu Premiul Oscar pentru Cel mai bun film de animaţie. De asemenea, pelicula a fost un adevărat succes, făcând încasări de peste 800 de milioane de dolari în întreaga lume.

elefant.ro
(cartea „In cautarea lui Nemo (nr. 2)” de Colecţia Disney a apărut în librărie la data de 12 octombrie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com