Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

23. Italia
Ghidurile National Geographic

23. Italia

Titlu: 23. Italia

Autor: Ghidurile National Geographic

Colecţie: Ghidurile National Geographic

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini: 400

16,99RON
Adaugă în coş

Italia se numără printre primele cinci destinaţii internaţionale preferate de turiştii din toată lumea. Peste 40 de milioane de vizitatori anual este o cifră care confirmă importanţa acestei ţări în cultura, istoria şi patrimoniul universal al umanităţii.

Centru al lumii acum 2000 de ani, centru al civilizaţiei occidentale secole mai târziu, Italia este o destinaţie pretabilă atât unei vacanţe obişnuite de o săptămână sau două, cât şi unei şederi prelungite care să includă şi vizitarea unor obiective mai puţin cunoscute dar nu şi mai puţin fermecătoare sau interesante. Oferta turistică a acestei ţări depăşeşte chiar şi cele mai mari aşteptări, Italia reuşind să ofere turiştilor săi, de la nord la sud şi de la est la vest, cam toate atracţiile turistice pe care aceştia şi le-ar putea dori. Munte, mare, sporturi de iarnă în Alpii din nord şi activităţi de vară pe insulele însorite ale Siciliei şi Sardiniei, “muzeul” Vaticanului, Roma cu toate atracţiile sale, oraşele cosmopolite, gastronomia extrem de variată, tradiţiile excepţional conservate - toate acestea fac din Italia un caleidoscop încântător de oferte şi posibilităţi care pot satisface cele mai exigente gusturi şi pretenţii.

Ghidul National Geographic - Italia cuprinde 400 de pagini în care veţi găsi o multitudine de hărţi detaliate şi imagini de cea mai bună calitate, sfaturi şi recomandări utile, precum şi analizele unor specialişti, care vă vor ajuta să vă orientaţi în aceastã “junglă” turistică, să aflaţi lucruri noi despre cele mai vechi atracţii turistice ale lumii şi să vă formaţi o imagine completă asupra acestei destinaţii uluitoare.

elefant.ro
(cartea „23. Italia” de Ghidurile National Geographic a apărut în librărie la data de 13 august, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com