Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

20. Franta
Ghidurile National Geographic

20. Franta

Titlu: 20. Franta

Autor: Ghidurile National Geographic

Colecţie: Ghidurile National Geographic

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini: 400

16,99RON
Adaugă în coş

De zeci de ani, Franţa se clasează pe primul loc în majoritatea topurilor turistice ale lumii. Nu e de mirare, dat fiind faptul că în 2008, de exemplu, numărul turiştilor care au vizitat această ţară a fost de 81,9 milioane. Cea mai mare ţară a Europei de Vest a fost locuită din cele mai vechi timpuri iar mare parte a istoriei Europei s-a scris între graniţele ei. Moştenirea culturală dar şi bogăţia naturală, caracterul deschis al locuitorilor precum şi acel “joie de vivre” inconfundabil, fac din Franţa o destinaţie fascinantă, acel gen de spaţiu care nu este definit de turism ci, din contră, defineşte el însuşi cele mai înalte standarde ale turismului.

Ghidul National Geographic - Franţa se va dovedi un instrument extrem de util pentru cei care vor sa afle mai multe despre această destinaţie extrem de bogată în oportunităţi. De fapt, este bine ştiut faptul că, în cazul ţărilor cu o ofertă turistică bogată, o “călăuză” care să îţi prioritizeze obiectivele şi să îţi organizeze timpul reprezintă un ajutor aproape indispensabil. în cele 400 de pagini ale ghidului National Gheographic vei descoperi tot ceea ce trebuie să ştii ca şi vizitator, fie că doreşti să îţi petreci timpul în Paris fie că vrei să vizitezi cât mai multe obiective turistice de pe întreg teritoriul Franţei.

Volumul este împărţit în trei secţiuni principale. Primul capitol propune o “vedere” generală asupra istoriei şi culturii. Urmează opt capitole care descriu opt regiuni, cu hărţi detaliate, fotografii şi recomandări ale experţilor. Secţiunea finală, “Sfaturi de călătorie”, conţine informaţii esenţiale pentru orice turist: mijloace de comunicare, urgenţe precum şi o selecţie de hoteluri, restaurante, magazine şi multe altele.

elefant.ro
(cartea „20. Franta” de Ghidurile National Geographic a apărut în librărie la data de 29 iulie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com