Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

19. Australia
Ghidurile National Geographic

19. Australia

Titlu: 19. Australia

Autor: Ghidurile National Geographic

Colecţie: Ghidurile National Geographic

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini: 400

16,99RON
Adaugă în coş

“Întrebarea nu este dacă ai multe de văzut, ci, mai degrabă, cât de multe poţi vedea” – aşa îşi începe expunerea Roff Smith, autorul ghidului National Geographic Australia, jurnalist care şi-a petrecut aproape toată viaţa pe ţara-continent.

Australia reprezintă una dintre destinaţiile de top atât pentru turiştii americani cât şi pentru temerarii europeni care îşi doresc ca vacanţa lor să fie mai degrabă o escapadă într-o altă lume decât un concediu planificat într-un peisaj convenţional. Din acest punct de vedere Australia satisface orice pretenţii din punct de vedere turistic: peste 7000 de plaje întinse, oraşe extrem de bine dezvoltate, cultură şi istorie, arhitectură non-convenţională şi o mulţime de moduri de petrecere a timpului liber, atât în zona interioară a continentului, deşertică dar plină de surprize, cât şi în zona ţărmului, mult mai dezvoltată din punct de vedere turistic şi economic.

Ghidul National Geographic Australia are 400 de pagini structurate în 12 capitole. Volumul începe cu “Planificarea călătoriei” – capitol din care turistul îşi va putea extrage cele mai importante sfaturi şi recomandări referitoare la Australia turistică. Urmează un capitol despre istoria, cultura, gastronomia şi specificul local. Următoarele nouă capitole analizează cele mai importante regiuni şi oraşe iar în ultimul capitol, “Sfaturi de călătorie”, experţii National Geographic vă vor oferi cele mai utile ponturi pentru o vacanţa reuşită în Australia.

elefant.ro
(cartea „19. Australia” de Ghidurile National Geographic a apărut în librărie la data de 29 iulie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com