Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

18. Noua Zeelanda
Ghidurile National Geographic

18. Noua Zeelanda

Titlu: 18. Noua Zeelanda

Autor: Ghidurile National Geographic

Colecţie: Ghidurile National Geographic

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini: 320

16,99RON
Adaugă în coş

Descoperite de europeni abia la sfârşitul secolului al XVII-lea, cele două mari insule cunoscute astăzi sub numele de Noua Zeelandă reprezintă un paradis terestru atât pentru cei interesaţi de o experienţă turistică cu adevărat deosebită, cât şi pentru posibilii rezidenţi, cei care doresc o rupere definitivă de civilizaţia actuală a bătrânului continent.

Ghidul turistic National Geographic realizează o radiografie a Noii Zeelande, cu istoria, cultura, şi gastronomia sa precum şi cu prezentări obiective, bine detaliate ale tuturor oraşelor importante şi atracţiilor turistice obligatorii pentru orice vizitator. Volumul este un instrument perfect pentru cei care se pregătesc de experienţa turistică a vieţii lor, dar nici cei care doresc să descopere de la distanţă mai multe despre această parte a lumii nu vor fi dezamăgiţi.

Cele 320 de pagini ale ghidului despre Noua Zeelandă sunt structurate în trei părţi principale: introducerea – o prezentare generală, nouă capitole care analizează nouă regiuni diferite şi ultima parte, care cuprinde informaţiile utile şi recomandările specialiştilor. Toate aceste informaţii sunt completate de hărţi detaliate şi fotografii excepţionale.

elefant.ro
(cartea „18. Noua Zeelanda” de Ghidurile National Geographic a apărut în librărie la data de 29 iulie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com