Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

15. Vietnam
Ghidurile National Geographic

15. Vietnam

Titlu: 15. Vietnam

Autor: Ghidurile National Geographic

Colecţie: Ghidurile National Geographic

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini

16,99RON
Adaugă în coş

Atenţia întregii lumi a fost şi este acaparată, cu “ajutorul” implicit al mass media, de marele conflict americano-vietnamez. Foarte puţini dintre noi ştiu mai mult despre Vietnam, această ţară din Asia de sud-est care şi-a recăptătat independenţa şi integritatea teritorială acum nici 50 de ani.

Cu toate acestea, tânărul stat comunist, care se întinde pe o lungime de aproape 2000 de kilometri pe ţărmul asiatic al Pacificului, are una dintre cele mai rapide ritmuri de crestere economică din regiune, promiţând ca până în anul 2020 să devină un stat dezvoltat.

Din punct de vedere turistic, Vietnamul este o ţară care nu a fost pe deplin descoperită, înţeleasă dar, din fericire, nici cosmetizată asemenea destinaţiilor de vacanţă mai populare, intrate deja în tradiţie. De la frumuseţea capitalei Hanoi – un amalgam de tradiţii, cultură asiatică şi modernism cosmopolit – până la bogăţia naturală peisagistică a acestei destinaţii, Vietnamul merită să fie pas cu pas descoperit. Ghidul National Geographic vă propune varianta “pagină cu pagină”, garantând faptul că această incursiune imaginară vă va depăşi toate aşteptările.

elefant.ro
(cartea „15. Vietnam” de Ghidurile National Geographic a apărut în librărie la data de 22 iunie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com