Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Vietuitoare Marine (nr. 5)

Vietuitoare Marine (nr. 5)

Titlu: Vietuitoare Marine (nr. 5)

Autor: -

Colecţie: Enciclopedia Disney

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini

15,99RON
Adaugă în coş

Al cincilea volum al colecţiei „Prima mea Enciclopedie cu Winnie Ursuleţul şi prietenii săi“ se numeşte „Vieţuitoare marine“.

Ursuleţul Winnie şi prietenii săi, Tigrilă şi Aiurel, spun poveşti extraordinare despre apele stătătoare (oceane, mări şi lacuri), dar şi despre cele curgătoare (fluvii, râuri şi izvoare). Atât în apele dulci, cât şi în cele sărate se găsesc vieţuitoare şi plante minunate.

Curioşii vor descoperi în paginile encilopediei nenumărate curiozităţi, mai ales că două treimi din suprafaţa Pământului sunt acoperite de ape, chiar şi dedesubtul zonelor deşertice. Mai mult, într-o singură picătură de apă de ocean se află milioane de forme de viaţă.

În lumea acvatică întâlnim multe curiozităţi: de exemplu, ştiaţi că un vierme de mare poate ajunge şi la 1,2 metri lungime?

Sau că există un animal, numit castravetele-de-mare care e dotat cu tentacule în jurul gurii, cu care adună hrana de prin nisip? Seara, copiii folosesc o lampă, pentru a vedea să citească sau să se uite pe cărţile cu poze colorate. Dar ştiaţi că la fel fac şi unii peşti care trăiesc în apele adânci ale oceanului, unde este foarte întuneric?

„Prima mea Enciclopedie cu Winnie Ursuleţul şi prietenii săi" vă arată, în poze extraordinare, ce fel de vieţuitoare marine există în care trăim.

cartepedia.ro
(cartea „Vietuitoare Marine (nr. 5)” de a apărut în librărie la data de 06 ianuarie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com