Carti online anticariat
editura-atman.ro/
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Vicontele de Bragelonne, vol. II
Alexandre Dumas

Vicontele de Bragelonne, vol. II

Titlu: Vicontele de Bragelonne, vol. II

Autor: Alexandre Dumas

Colecţie: Colecţia Alexandre Dumas

Editura: Adevarul

Traducerea: Pericle Martinescu

Număr de pagini: 608

16,99RON

Publicat în patru volume în colecţia Alexandre Dumas, romanul Vicontele de Bragelonne incită prin povestea sa, în care misterele şi pericolele pândesc la tot pasul.

Romanul prezintă întâmplări desfăşurate la ani mulţi după aventurile înfăţişate în „Cei trei muschetari“ şi „După 20 de ani“. Acţiunea se petrece în perioada 1660-1667 şi urmăreşte, pe de o parte, ascensiunea la putere a faimosului monarh Ludovic al XIV-lea.

Dintr-un tânăr şovăitor şi influenţabil, acesta se transformă treptat într-un conducător desăvârşit, care avea să rămână în istoria Europei în ipostaza de „Regele Soare“.

Monarhul are nevoie de ajutorul lui d'Artagnan, fost căpitan al muschetarilor, pentru a-l readuce la tronul Angliei pe Carol al II-lea. Aşa se face că unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale literaturii franceze porneşte într-o nouă aventură. Deşi romanul are un titlu care-l denumeşte pe Raoul, fiul adoptat de Athos, povestea se concentrează în mare parte pe evoluţia acestei importante personalităţi istorice.


(Acest titlu a fost adăugat în catalogul nostru la data de 05 mai, 2011.)
Recenzii
0 produse
Comanda telefonica librarie

Acasă | Căutare | Catalog | Contul meu | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2019 cartile-adevarul.com