Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Vicontele de Bragelonne, vol. I
Alexandre Dumas

Vicontele de Bragelonne, vol. I

Titlu: Vicontele de Bragelonne, vol. I

Autor: Alexandre Dumas

Colecţie: Colecţia Alexandre Dumas

Editura: Adevarul

Traducerea: Pericle Martinescu

Număr de pagini: 608

16,99RON
Adaugă în coş

Aventurile muschetarilor continuă în al treilea şi ultimul roman al seriei dedicate vitejilor d’Artagnan, Athos, Porthos şi Aramis, Vicontele de Bragelonne.

Romanul este publicat în patru volume, fiind una dintre cele mai îndrăgite scrieri ale lui Alexandre Dumas, o poveste în care primejdiile şi enigmele se ţin lanţ. Povestea se desfăşoară la ani după întâmplările din „Cei trei muschetari“ şi „După 20 de ani“.

Acţiunea are loc în secolul al XVII-lea şi prezintă transformarea lui Ludovic al XIV-lea dintr-un tânăr lipsit de autoritate în „Regele Soare“, unul dintre conducătorii care au marcat istoria Franţei. Totuşi, nici măcar monarhul care va ajunge să aibă cea mai lungă domnie din istoria monarhiilor europene (72 de ani) nu se descurcă singur şi are nevoie de ajutorul nepreţuitului d'Artagnan.

Îndrăgitul personaj al lui Dumas are o nouă misiune. D'Artagnan nu mai este căpitanul muschetarilor din pricina cardinalului Jules Mazarin. Ajuns în Anglia în scopuri personale, curajosul erou îndeplineşte dorinţa lui Ludovic al XIV-lea de a-l readuce la tronul Angliei pe Carol al II-lea. Deşi titlul romanului se referă la Raoul de Bragelonne, fiul adoptat de Athos, povestea principală este reinstaurarea lui Carol al II-lea.

elefant.ro
(cartea „Vicontele de Bragelonne, vol. I” de Alexandre Dumas a apărut în librărie la data de 04 mai, 2011)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com