Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Stan si Bran: (1) Un prostanac la Oxford
Stan Laurel, Oliver Hardy

Stan si Bran: (1) Un prostanac la Oxford

Titlu: Stan si Bran: (1) Un prostanac la Oxford

Autor: Stan Laurel, Oliver Hardy

Colecţie: Colecţia Stan şi Bran

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini: 1 DVD

15,99RON
Adaugă în coş

Primul DVD din colecţia de DVD-uri cu Stan şi Bran „Cascadorii râsului“ cuprinde filmele „A Chump at Oxford", „Perfect Day, Bye Bye", „They Go Boom" şi „Leave'em Laughing".

Lungmetrajul „A Chump at Oxford" (63 de minute), în regia lui Alfred J.Goulding, a fost lansat, în anul 1940, de către United Artists. După ce iniţial a rulat într-o versiune de 40 de minute, câţiva ani mai târziu i-au mai fost adăugate încă 20 de minute de către studiourile britanice, urmare a solicitărilor publicului.

„Perfect Day, Bye Bye" este un scurtmetraj, apărut în anul 1929, la studiourile Metro-Goldwyn-Mayer. Filmul prezintă povestea lui Stan şi Bran şi a soţiilor acestora, care plănuiesc un picnic într-o zi de duminică.

În acelaşi an iese pe piaţă şi scurtmetrajul „They Go Boom", în care Bran trebuie să facă faţă unei nopţi agitate, dar şi sforăitului amicului său Stan. Cel de-al patrulea film, „Leave'em Laughing", lansat în 1928, a însemnat şi prima apariţie a actorului Edgar Kennedy alături de comedianţii Stanley Laurel şi Oliver Hardy.

cartepedia.ro
(cartea „Stan si Bran: (1) Un prostanac la Oxford” de Stan Laurel, Oliver Hardy a apărut în librărie la data de 28 septembrie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com