Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Scooby-Doo - DVD 4
Scooby Doo

Scooby-Doo - DVD 4

Titlu: Scooby-Doo - DVD 4

Autor: Scooby Doo

Colecţie: Scooby-Doo

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini: 1 DVD

15,99RON
Adaugă în coş

Cel de-al patrulea DVD din serie conţine episoadele „Scooby-Doo de Valentine“, „Nimic nu se compară cu fiara zăpezii“ şi „E mare şi plină a Misterelor Maşină“.

În episodul Scooby Doo de Valentine, gaşca extenuată ajunge acasă în Coolsville, unde află că unii adolescenţi au fost răpiţi la Lovers Lane, iar eroii noştri sunt suspecţii principali. Iar când participanţii la un concurs de snowboard dispar fără urmă, Scooby Doo şi prietenii lui descoperă că Nimic nu se compară cu fiara zăpezii. Enigma din E mare şi plină a misterelor maşină te va surprinde atunci când mâna ce acuză arată spre un prieten de încredere.

Episoadele incluse în colecţia de faţă fac parte din seria contemporană „What's New Scooby-Doo?“ („Ce e nou, Scooby-Doo?“), produsă şi difuzată în perioada 2002-2005. Pentru cei mici, DVD-urile vor fi o ocazie numai bună de a învăţa engleza. Episoadele sunt disponibile şi în limba engleză, şi cu dublaj în română, şi cu subtitrare în limba română sau în limba engleză.

În istoria de peste 40 de ani a lui Scooby-Doo, personajele au apărut în 200 de episoade din seriale, 20 de filme animate, 3 lungmetraje care au rulat în cinematografe, jocuri video şi alte produse apărute sub „umbrela" brandului.

cartepedia.ro
(cartea „Scooby-Doo - DVD 4” de Scooby Doo a apărut în librărie la data de 29 noiembrie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com