Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Preparate din carne (nr. 9)

Preparate din carne (nr. 9)

Titlu: Preparate din carne (nr. 9)

Autor: -

Colecţie: Delicii in bucatarie

Editura: Adevarul

Traducerea: Valentina Iordan

Număr de pagini: 160

17,99RON
Adaugă în coş

Volumul Preparate din carne, care conţine reţete inedite şi savuroase, dezvăluie secretele unei fripturi reuşite, dar şi cum să pregătiţi carnea aşa cum nu aţi mai făcut-o vreodată.

Dacă n-aţi încercat să vă oferiţi şi să le oferiţi până acum prietenilor ciolan de porc cu cimbru, ananas şi praz, file de porc cu aromă de cafea şi ienupăr, cu morcov şi busuioc, piept de bibilică umplut cu pate din ficat de gâscă, salată de pui cu struguri şi caşcaval afumat şi escalop de foie gras de raţă cu pere caramelizate şi sos cu oţet balsamic, acum este momentul!

Putem distinge trei tipuri principale de carne: albă (viţel, ied, miel, păsări de curte), roşie (vită, berbec, cal) şi de vânat. Din punct de vedere nutritiv, nu există diferenţe substanţiale: preferinţa pentru anumite feluri de carne (în special pentru cea de viţel) sau pentru anumite bucăţi este doar o chestiune de gust.

Digerabilitatea acestui aliment fundamental depinde de gradul de maturitate a animalului, de modul în care este gătit. De asemenea, cărnurile roşii sunt mai uşoare; carnea la cuptor este mai hrănitoare şi mai uşor digerabilă decât cea gătită un timp îndelungat.

elefant.ro
(cartea „Preparate din carne (nr. 9)” de a apărut în librărie la data de 25 iulie, 2011)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com