Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Plantele (nr. 14)

Plantele (nr. 14)

Titlu: Plantele (nr. 14)

Autor: -

Colecţie: Enciclopedia Disney

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini

15,99RON
Adaugă în coş

În volumul 14 al colecţiei Prima mea Enciclopedie cu Winnie Ursuleţul şi prietenii săi, intitulat Plantele, însoţiţi de personajele preferate din pădurea celor „O Sută de Stejari“, micuţii vor porni să exploreze diverse regiuni ale lumii.

Winnie le va fi călăuză prin zone în care cresc diferite specii de plante: iarba, copacii, florile, legumele şi fructele. Copiii vor dobândi astfel cunoştinţe simple despre lumea înconjurătoare, despre legumele şi fructele din care se prepară hrana de zi cu zi, precum şi despre copaci.

Ştiaţi, de pildă, că floarea-soarelui este mai înaltă decât o girafă, fiind cea mai înaltă floare din lume, pentru că înălţimea ei poate ajunge până la 8 metri? Dar că cea mai urât mirositoare floare din lume se numeşte Rafflesia şi este una din preferatele muştelor?

Dar că aceeaşi plantă deţine încă un record - este şi cea mai mare floare din lume? Winnie, Tigrilă, Grohi, Ruf şi Kanga vă vor purta şi prin păduri şi vă vor dezvălui lucruri noi despre palmieri, pini, arbori sequoia, baobabi şi stejari. Iar frunzele lor sunt, şi ele, forme şi texturi care de care mai interesante. Citind „Plantele", veţi descoperi, printre altele, ce sunt bromeliadele.

cartepedia.ro
(cartea „Plantele (nr. 14)” de a apărut în librărie la data de 11 aprilie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com