Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Pizza si focaccia (nr. 6)

Pizza si focaccia (nr. 6)

Titlu: Pizza si focaccia (nr. 6)

Autor: -

Colecţie: Delicii in bucatarie

Editura: Adevarul

Traducerea: Valentina Iordan

Număr de pagini: 160

17,99RON
Adaugă în coş

Pizza şi focaccia, volumul şase din colecţia „Delicii în bucătărie“, este dedicat reţetelor pentru pizza, unul dintre cele mai apreciate feluri de mâncare.

Mai ţineţi minte ce spunea Alexandru Teodoreanu? „Şi bucătăria e o artă, atunci când bucătarul e artist“. Regăsim aceeaşi pasiune a italienilor atât în artă şi arhitectură, cât şi în gastronomie. Cu 3000 mii de ani în urmă, oamenii învăţau să facă aluat pentru lipii, foccacia şi, mai târziu, în oraşul Napoli, pizza.

De la reţeta simplă pentru pizza „Margherita“, făină, roşii, mozzarella şi ulei de măsline, până la forme ceva mai complicate, cum ar fi pizza de cartofi cu hribi şi brânză de capră, volumul Pizza şi focaccia conţine peste 60 de reţete pentru pizza, lipii, focaccia şi plăcinte.

Fie că vreţi un aluat mai pufos sau mai subţire, cartea de bucate vă pune la dispoziţie diferite sfaturi pentru obţinerea unor mâncăruri cât mai bune. De exemplu, pentru mai multă aromă, puteţi folosi capere, hribi şi ardei, pentru a obţine un aluat auriu, este indicat să adăugaţi un gălbenuş, iar pentru a evita înmuierea aluatului, ar trebui să scurgeţi cu grijă mozzarella. Volumul Pizza şi focaccia vă oferă indicaţii pentru o masă cât mai echilibrată.

elefant.ro
(cartea „Pizza si focaccia (nr. 6)” de a apărut în librărie la data de 25 iunie, 2011)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com