Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Nr. 12 - Stigmatul lasitatii
Roger Lecureux

Nr. 12 - Stigmatul lasitatii

Titlu: Nr. 12 - Stigmatul lasitatii

Autor: Roger Lecureux

Colecţie: Revista Rahan

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini

10,99RON
Adaugă în coş

Stigmatul laşităţii, numărul 12 al revistei „Rahan“, cuprinde, pe lângă două pagini de joc, care vor face deliciul copiilor, trei episoade, în care protagonistul este acelaşi erou al vremurilor sălbatice.

Stigmatul laşităţii”, una dintre poveştile pe care le oferă acest număr, se întinde pe 20 de pagini cu ilustraţii care de care mai colorate. Aventura începe de la întâlnirea lui Rahan cu membrul unui trib primitiv, care poartă însemnul fricii şi al laşităţii, defect grav în viziunea comunităţii tribale.

Rahan îi salvează viaţa lui Maha, care crede că „arma” acestuia, cuţitul de fildeş, are puteri magice şi că, dacă ar avea un asemenea talisman, ar fi la fel de curajos ca posesorul lui. Aşadar, laşul fură cuţitul, numai că eroul îl descoperă şi, cum îi stă bine unui erou adevărat, îi cruţă viaţa încă o dată.

Însă povestea este departe de a se sfârşi aici. Rahan coboară în prăpastie pentru a-şi găsi „arma”, se luptă cu o creatură uriaşă pe care o învinge, arătându-şi necontenit curajul.

De fapt, întreaga poveste este o lecţie de curaj, pe care Maha o învaţă. Fricosul care se temea de oricine se transformă, astfel, ca în orice poveste cu final fericit, într-un curajos gata să înfrunte orice pericol.

elefant.ro
(cartea „Nr. 12 - Stigmatul lasitatii” de Roger Lecureux a apărut în librărie la data de 19 august, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com