Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

(Nr. 1) Poveste muzicala de Craciun - Carte + CD
Cristina Andone

(Nr. 1) Poveste muzicala de Craciun - Carte + CD

Titlu: (Nr. 1) Poveste muzicala de Craciun - Carte + CD

Autor: Cristina Andone

Colecţie: Povesti din Padurea Muzicala

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini: 40

16,99RON
Adaugă în coş

Noua colectie pentru cei mici, "Povesti din Padurea Muzicala", debuteaza cu volumul Povestea Muzicala de Craciun, ce ii va incanta atat pe adulti, cat si pe copii, cu o multime de ilustratii fermecatoare si o poveste captivanta si educativa. Fiecare volum al colectiei este insotit de cate un CD care contine o selctie audio de muzica clasica, special dedicata copiilor.

Povestea de Craciun urmareste aventurile leului lui Beethoven, Ludwig. Fiind la primul sau Craciun, acesta incearca sa salveze Padurea Muzicala de mosul cel abil care se furiseaza pe horn cu sacul lui mare si apoi fuge ajutat de niste reni rapizi. Descurajat, Mos Craciun il insarcineaza pe elful Solfegio sa imparta cadourile. Numai ca acest ajutor al Mosului are un secret: nu stie sa citeasca, nici partituri, nici etichete de cadou. Cum se rezolva totul? Cu multe incurcaturi amuzante si un targ de Craciun.

elefant.ro
(cartea „(Nr. 1) Poveste muzicala de Craciun - Carte + CD” de Cristina Andone a apărut în librărie la data de 17 decembrie, 2011)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com