Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Mica Sirena (nr. 3)
Hans Christian Andersen

Mica Sirena (nr. 3)

Titlu: Mica Sirena (nr. 3)

Autor: Hans Christian Andersen

Colecţie: Biblioteca Adevărul pentru copii

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini

19,99RON
Adaugă în coş

Clasica poveste a lui Hans Christian Andersen despre o sirenă care se îndrăgosteşte de un prinţ a fost adaptată pentru marele ecran, de studiourile Disney, acum douăzeci de ani, premiera având loc pe 17 noiembrie 1989.

Regizorii au insistat ca fiecare dintre milioanele de bule de aer din film să fie desenată de mână şi nu copiată! Acest lucru a însemnat un efort extraordinar, aşa că producătorii au fost nevoiţi să apeleze la studiouri din China pentru realizarea desenelor. Planşele cu bulele de aer au fost desenate de studiourile Pacific Rim Productions din Beijing, la doar câţiva paşi de Piaţa Tien An Men, chiar in timpul protestelor studenţeşti care au fost urmate de reacţia violentă a guvernului chinez. Din acest motiv, finalizarea desenelor la termenele stabilite a fost pusă sub semnul întrebării, existând pericolul ca premiera filmului să fie întârziată.

IMPORTANT!

Această carte este momentan indisponibilă.

O puteţi comanda, însă termenul de livrare poate să fie mai mare decât în mod obişnuit.

Vă recomandăm însă noua colecţie Disney Clasic, o colecţie de o calitate deosebită ce continuă practic seria cărţilor apărute în colecţia Adevărul pentru Copii, păstrând acelaşi format şi design grafic, şi aducând în plus noi titluri pentru micii cititori.

elefant.ro
(cartea „Mica Sirena (nr. 3)” de Hans Christian Andersen a apărut în librărie la data de 08 iunie, 2009)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com