Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Informaţii


Librărie online Cărţile Adevărul

 

Prezentare

Cartile-Adevarul.com este librăria online ce oferă toate titlurile apărute în colecţiile complete ale cărţilor Adevărul: colecţia Biblioteca Adevărul şi colecţia Adevărul pentru Copii. Dacă aţi omis să cumpăraţi unul sau mai multe numere din ziarul Adevărul şi doriţi să vă completaţi colecţia de cărţi, acum puteţi cumpăra online cărţile apărute. Pe www.cartile-adevarul.com găsiţi toate titlurile editate în cele două colecţii ale editurii Adevărul, de la primul volum până la cel mai recent. Tot aici puteţi crea un cont personal pe care să îl utilizaţi atunci când efectuaţi o comandă şi, în plus, având activată opţiunea de primire newsletter veţi fi la curent cu ultimele apariţii din Biblioteca Adevărul sau Adevărul pentru copii. Cu ajutorul panoului de control aferent contului dvs., vă puteţi verifica comenzile, edita adresele de facturare şi livrare, imprima facturile aferente şi multe altele!.

 

Comandă. Cum cumpăr

Pentru a comanda o carte din librăria online cartile-adevarul.com, trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli. Adăugaţi cartea dorită în coşul de cumpărături, dând click pe butonul ADAUGĂ ÎN COŞ, aflat în pagina cărţii. Dacă doriţi să adăugaţi în coş şi alte cărţi, repetaţi această acţiune pentru fiecare carte dorită. Coşul cu produse are o valabilitate temporară pentru vizitatorii neautentificaţi şi o valabilitate permanentă, până la revenirea dvs. pe site, pentru clienţii care s-au înscris pe site-ul nostru şi sunt autentificaţi în contul lor personal. Creearea unui cont se face gratuit şi nu este condiţionată de nimic. După ce aţi adăugat toate produsele dorite în coş, daţi click pe butonul COMANDĂ, aflat în pagina coşului de cumpărături. Apoi urmaţi paşii necesari pentru completarea datelor de livrare şi plată, dând click pe butonul CONTINUĂ. Completaţi integral datele necesare în formularul de comandă şi trimiteţi comanda apăsând butonul TRIMITE COMANDA!. Imediat după trimiterea comenzii veţi primi un email automat cu detalii complete despre comanda dvs. şi despre modalităţile de livrare şi plată alese. Deşi in extremis acceptăm şi comenzi telefonice sau prin email, nu recomandăm utilizarea acestui mod de comandă, întrucât este greoi şi nu oferă niciunul din avantajele comenzii online şi a existenţei unor date scrise aferente contului dvs. Pentru orice comenzi vă recomandăm folosirea coşului de cumpărături. În orice moment al navigării dvs. pe site-ul nostru vă puteţi răzgîndi asupra comenzii, puteţi edita sau şterge conţinutul parţial sau integral al coşului sau puteţi adăuga alte titluri. Puteţi oricând accesa coşul de cumpărături dând click pe butonul CONŢINUT COŞ din dreapta ecranului, din caseta cu titlul 'Coş cumpărături'.

Vânzătorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului, numai în condiţiile actului normativ menţionat, dreptul ca în termen de 10 zile să denunţe unilateral contractul, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterala în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) preţul contractului, condiţionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către cumpărător. Vânzătorul are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile cumpărătorului au fost cu rea intenţie să solicite daune interese către cumpărător, în condiţiile legii.

 

Transport şi plată

Livrarea cărţilor se face prin poşta normală (Poşta Română) sau prin curier rapid, pentru orice locaţie de pe teritoriul României. Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Transportul şi alte opţiuni de livrare prin curier rapid sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Preţurile speciale per produs şi pachetele promoţionale sunt valabile pentru orice tip de comandă, indiferent de adresa de livrare.

 

Comenzi din afara României

Acceptăm şi comenzi din străinătate, însă preţurile şi taxele pentru livrarea în afara României sunt diferite de cele interne, afişate online pe site. Dacă adresa dvs. de livrare este în altă ţară şi doriţi să faceţi o comandă, desigur că o puteţi face, urmând ca noi să vă comunicăm în cel mai scurt timp detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, acceptăm şi plata online prin cărţi de credit.

 

Informaţii de contact

Pentru a ne contacta, vă rugăm să folosiţi fie formularul şi datele de contact afişate în pagina de contact pentru cărţile Adevărul sau să ne sunaţi la unul din numerele de telefon afişate. Departamentul de relaţii cu clienţii poate fi accesat sunând la 0734-210921.

 
Continuă

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com