Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Frumoasa si Bestia (nr. 9)
Walt Disney / Fratii Grimm

Frumoasa si Bestia (nr. 9)

Titlu: Frumoasa si Bestia (nr. 9)

Autor: Walt Disney / Fratii Grimm

Colecţie: Biblioteca Adevărul pentru copii

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini

19,99RON
Adaugă în coş

Cea de-a treizecea realizare din seria filmelor de animaţie clasice, Frumoasa şi Bestia, a apărut în 1991 şi a fost considerată producţia cu cel mai mare succes de până atunci. Pelicula este o adaptare a cunoscutului basm cu acelaşi titlu şi spune povestea unei frumoase femei, ţinută prizonieră într-un castel de către un monstru hidos. Lungmetrajul a intrat in istorie ca primul - până în prezent şi singurul - desen animat care a fost nominalizat la premiile Oscar pentru cel mal bun film.

Urmând trendul ascendent început odată cu Mica Sirenă, Frumoasa şi Bestia s-a dovedit un colosal succes de box office, cu încasări de peste 146 de milioane de dolari. Premiile nu au întârziat să apară, iar producţia a câştigat Oscarul pentru cea mai bună coloană sonoră şi cel mal bun cântec.

Studiourile Disney au anunţat că intenţionează să refacă povestea clasică animată în varianta 3D şi să o relanseze în 2010.

IMPORTANT!

Această carte este momentan indisponibilă.

O puteţi comanda, însă termenul de livrare poate să fie mai mare decât în mod obişnuit.

Vă recomandăm însă noua colecţie Disney Clasic, o colecţie de o calitate deosebită ce continuă practic seria cărţilor apărute în colecţia Adevărul pentru Copii, păstrând acelaşi format şi design grafic, şi aducând în plus noi titluri pentru micii cititori.

elefant.ro
(cartea „Frumoasa si Bestia (nr. 9)” de Walt Disney / Fratii Grimm a apărut în librărie la data de 20 iulie, 2009)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com