Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Frumoasa adormita (nr. 5)
Walt Disney / Fratii Grimm

Frumoasa adormita (nr. 5)

Titlu: Frumoasa adormita (nr. 5)

Autor: Walt Disney / Fratii Grimm

Colecţie: Biblioteca Adevărul pentru copii

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini

19,99RON
Adaugă în coş

Filmul Frumoasa adormită a apărut în 1959 şi este un clasic al studiourilor Disney. Pentru adaptarea povestii clasice pentru marele ecran, Disney a folosit actori care erau filmaţi interpretând diferite roluri din film, astfel încât desenatorii şi ilustratorii să poată reda cât mai realist mişcarea personajelor, urmărind secvenţele înregistrate. Astfel, munca acestora a fost foarte dificilă şl minuţioasă, motiv pentru care realizarea filmului a durat şapte ani, din 1951 până în 1958. Fundalurile au fost şl ele pictate cu o mare atenţie pentru detalii, pentru realizarea flecarei imagini fiind nevoie de şapte până la zece zile. Prin comparaţie, realizarea unul fundal la un film de animaţie obişnuit durează o singură zi.

Obsesia pentru detalii a lui Walt Disney şi eforturile susţinute ale echipei de animatori au fost răsplătite de succesul filmului, ale cărui imagini au fermecat generaţii întregi de mici prinţese visătoare.

IMPORTANT!

Această carte este momentan indisponibilă.

O puteţi comanda, însă termenul de livrare poate să fie mai mare decât în mod obişnuit.

Vă recomandăm însă noua colecţie Disney Clasic, o colecţie de o calitate deosebită ce continuă practic seria cărţilor apărute în colecţia Adevărul pentru Copii, păstrând acelaşi format şi design grafic, şi aducând în plus noi titluri pentru micii cititori.

elefant.ro
(cartea „Frumoasa adormita (nr. 5)” de Walt Disney / Fratii Grimm a apărut în librărie la data de 22 iunie, 2009)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com