Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Epoca de Gheata DVD 3: Aparitia dinozaurilor

Epoca de Gheata DVD 3: Aparitia dinozaurilor

Titlu: Epoca de Gheata DVD 3: Aparitia dinozaurilor

Autor: -

Colecţie: Epoca de gheaţă

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini: 1 DVD

15,99RON
Adaugă în coş

Amicii tăi preistorici preferaţi din Epoca de gheaţă şi Epoca de gheaţă – Dezgheţul s-au întors într-un film de animaţie nou-nouţ pentru toate vârstele. Ultimul DVD din seria Epoca de Gheaţă se intitulează Apariţia dinozaurilor. În această ultimă parte a trilogiei animate a epocii glaciare, aventurile celor trei prieteni - Sid, leneşul simpatic şi vorbăreţ, Manfred, mamutul pe cât de mare, pe atât de sensibil şi Diego, tigrul fioros, cu colţi ascuţiţi - continuă, de această dată, în mijlocul unei lumi care părea dispărută: lumea dinozaurilor. Manny şi turma lui descoperă o lume dispărută de dinozauri teribil de amuzanţi, inclusiv un Tyrannosaurus rex susceptibil care vrea să-şi regleze conturile cu Sid. Între timp, Scrat se îndrăgosteşte lulea de frumoasa Scratte, dar oare vrea ea să-i cucerească inima – sau să-i fure ghinda?

În timp ce Manfred şi Ellie, soţia sa, aşteaptă naşterea primului lor pui, Sid încearcă să-şi creeze propria familie. Soluţia lui nu este însă una tocmai inspirată: el decide să fure nişte ouă de dinozaur.

Astfel, se vede prins într-o aventură plină de pericole, în care îl vor urma Manfred şi Diego, în încercarea de a-l salva şi de a îmblânzi furia mamei-dinozaur. Sid, Manfred şi Diego ajung astfel pe un tărâm până atunci necunoscut, deopotrivă fascinant şi înfricoşător, un loc unde dinozaurii se simt acasă şi pe care îl protejează de intruşi. În această nouă aventură, Sid fură câteva ouă de dinozaur, dar este răpit de mama puilor şi dus într-o lume subterană înfricoşătoare. Într-o misiune de salvare, gaşca lui de prieteni se aventurează pe acest tărâm, dând piept cu pericolele care îi pândesc peste tot. Se luptă cu flora şi cu fauna, au crize de furie şi se întâlnesc cu o nevăstuică pe nume Buck, care vânează dinozauri.

După numeroase peripeţii, cei trei reuşesc să scape din lumea dinozaurilor, morala fiind că dragostea dăinuie. Până şi veveriţa Scrat, ale cărei încercări de a pune mâna pe mult-râvnita ghindă nu se opresc nici acum, îşi găseşte jumătatea. Trilogia are vocile actorilor Ray Romano, John Leguizamo şi Josh Peck, iar în Apariţia dinozaurilor, celebra Queen Latifah este vocea personajului Ellie, soţia mamutului Manfred.

Epoca de Gheaţă: Apariţia dinozaurilor are tot ce publicul a îndrăgit la primele două filme, dar un plus de umor, de acţiune şi de efecte spectaculoase, pentru că, între timp, tehnologia le-a permis realizatorilor să împingă mult mai departe limitele imaginaţiei lor. Specialiştii în animaţie computerizată au creat un decor mult mai extravagant, în comparaţie cu deşertul îngheţat din primele două filme.

Această ediţie conţine şi o copie digitală a filmului, pentru a putea viziona Epoca de gheaţă 3 – Apariţia dinozaurilor oriunde şi oricând!

libris.ro
(cartea „Epoca de Gheata DVD 3: Aparitia dinozaurilor” de a apărut în librărie la data de 06 noiembrie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com