Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Epoca de Gheata DVD 2: Dezghetul

Epoca de Gheata DVD 2: Dezghetul

Titlu: Epoca de Gheata DVD 2: Dezghetul

Autor: -

Colecţie: Epoca de gheaţă

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini: 1 DVD

15,99RON
Adaugă în coş

Eroii tăi preferaţi sunt gata de o nouă aventură în savuroasa urmare a comediei celebre în toată lumea: Epoca de gheaţă!

Cel de-al doilea DVD din trilogia „Epoca de Gheaţă“ se intitulează Dezgheţul. Acţiunea se încinge – şi temperatura de asemenea – pentru Manny, Sid, Diego şi Scrat. Încercând să fugă din calea puhoaielor care ameninţă să inunde valea, simpaticele personaje pornesc într-o călătorie hilară prin teritoriul afectat de dezgheţ şi o întâlnesc pe Ellie, o femelă-mamut care-i pune inima pe jar morocănosului Manny.

Manny, Sid, Diego şi Scrat sunt acum protagoniştii unui „Dezgheţ“ fără precedent. Cei patru prieteni se trezesc dintr-o dată că valea lor este acoperită de ape. Nu sunt feriţi de primejdii, iar una pare să fie cauzată de un vultur, care ar devora tot ce îi iese în cale în acea vale. Manny ajunge personajul unei situaţii speciale. De el se îndrăgosteşte noua apariţie în film, Ellie, femela mamut convinsă că-i oposum.

Beneficiind de impresionante efecte de animaţie, personaje memorabile şi o coloană sonoră pe măsură, Epoca de gheaţă 2 – Dezgheţul va smulge hohote de râs întregii familii.

libris.ro
(cartea „Epoca de Gheata DVD 2: Dezghetul” de a apărut în librărie la data de 01 noiembrie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com