Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Dulciuri (nr. 4)

Dulciuri (nr. 4)

Titlu: Dulciuri (nr. 4)

Autor: -

Colecţie: Delicii in bucatarie

Editura: Adevarul

Traducerea: Valentina Iordan

Număr de pagini: 160

17,99RON
Adaugă în coş

Intitulat Dulciuri, al patrulea volum din colecţia "Delicii în bucătărie" conţine reţete de dulciuri cremoase, dulciuri la cuptor sau dulciuri in miniatura. Sau, mai concret, tort de ciocolata umplut cu cirese, tarta cu miere, iaurt si fructe sau biscuiti fragezi aromati. Si atentie, nu am mentionat decat trei din aproape 70 de preparate simple si accesibile, delicioase si in detaliu explicate, bogat ilustrate si degraba mancate.

Prepararea unor dulciuri gustoase şi sănătoase este, din multe puncte de vedere, o adevărată artă. Dar volumul Dulciuri conţine, în mare parte, reţete uşor de preparat, care nu-i descurajează nici pe cei mai puţin îndemânatici. Volumul se deschide cu o „Iniţiere dulce“, în care este descrisă originea deserturilor şi în care se dau detalii despre obiceiurile legate de servirea acestora.

Cartea este împărţită în mai multe secţiuni: dulciuri „cremoase“, în care veţi găsi reţete pentru cele mai bune bavareze, budinci şi creme, dulciuri „la cuptor“, care conţine reţete pentru sufleuri, ştrudele, torturi şi tarte, şi ultima, cu reţete pentru dulciuri „în miniatură“, care cuprinde profiteroluri, biscuiţi, gogoşi, fursecuri şi alte delicatese, toate aflate sub semnul varietăţii şi al gustului delicios.

Cartea are 160 de pagini şi fiecare reţetă este însoţită de câte un „truc“ menit fie să îmbunătăţească gustul reţetei, fie să facă prepararea mai uşoară.

elefant.ro
(cartea „Dulciuri (nr. 4)” de a apărut în librărie la data de 14 iunie, 2011)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com