Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Termeni şi condiţii de utilizare


Termeni şi condiţii de utilizare

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Cartile-Adevarul.com isi rezerva dreptul de a modifica prezenta forma a termenilor si conditiilor fara vreo notificare prealabila.

Generalităţi

Cartile-Adevarul.com mentine si opereaza acest site (adica site-ul www.cartile-adevarul.com) pentru prezentarea produselor pe care le vinde, pentru acceptarea comenzilor pentru aceste produse sau doar pentru a lasa vizitatorii (adica orice persoana conectata la internet) sa studieze oferta noastra.

Datele de identificare ale companiei pot fi gasite in sectiunea de informatii.

Drepturi de autor

Website-ul cartile-adevarul.com este proprietatea Cartile-Adevarul.com si a colaboratorilor sai in ceea ce priveste designul, interfata de acces si platforma de functionare, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Continutul informativ de text specific pentru descrierea produselor, partial sau in intregime, si fotografiile produselor sunt proprietatea editurii Adevarul.

Am fost foarte atenti in selectarea materialelor care apar pe site-ul www.cartile-adevarul.com. Daca totusi credeti ca am incalcat drepturile de autor pe care le aveti vizavi de continutul site-ului cartile-adevarul.com va rugam sa ne scrieti de urgenta la adresa de email: office@cartile-adevarul.com.

Compania monitorizeaza regulat Internet-ul, ofertele altor companii, presa si alte surse de informatie. In cazul in care vom considera ca cineva, fie persoana fizica sau juridica, a incalcat drepturile de autor pe care le avem asupra continutului site-ului cartile-adevarul.com, atunci vom actiona cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoana sau firma.

Prelucrarea datelor personale

Completand formularul de comanda, esti de acord sa intri in baza de date cartile-adevarul.com.

Scopul prelucrarii datelor consta in: informarea consumatorilor si potentialilor consumatori ai produselor comercializate prin e-mail, SMS, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile desfasurate in viitor de Cartile-Adevarul.com si realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii produselor comercializate de catre Cartile-Adevarul.com sau de catre partenerii sai.

Operatorul se obliga sa respecte drepturile tale conferite de Legea 677/2001, iar la cererea ta la adresa office@cartile-adevarul.com se obliga: sa iti confirme daca prelucreaza sau nu datele tale personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor tale personale.

Accesarea

Se interzice in mod expres:

- accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului;
- citarea continutului de catre companii sau site-uri pentru a compara sau analiza in vreun fel continutul site-ului cartile-adevarul.com.
De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre site-ul cartile-adevarul.com prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Conditii legale

Cartile-Adevarul.com functioneaza conform tuturor prevederilor legale in vigoare ale Statului Român.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul cartile-adevarul.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Continuă

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com