Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Aventurile lui Sherlock Holmes, vol. III
Sir Arthur Conan Doyle

Aventurile lui Sherlock Holmes, vol. III

Titlu: Aventurile lui Sherlock Holmes, vol. III

Autor: Sir Arthur Conan Doyle

Colecţie: Colecţia Sir Arthur Conan Doyle

Editura: Adevarul

Traducerea: Silvia Stan, Ileana Ionescu

Număr de pagini: 512

16,99RON
Adaugă în coş

Cel de-al treilea volum din seria de succes Aventurile lui Sherlock Holmes contine o antologie de 13 povestiri si un roman, poate cel mai amplu si mai indragit dintre romanele lui Arthur Conan Doyle, Cainele din Baskerville.

Volumul Aventurile lui Sherlock Holmes, vol. III continuă aventura cu alte povestiri, publicate sub titlul „Întoarcerea lui Sherlock Holmes”, şi cu faimosul roman „Câinele din Baskerville”. Acesta din urmă a văzut lumina tiparului la începutul secolului trecut şi se numără printre cele mai cunocute scrieri semnate de Sir Arthur Conan Doyle. Povestea, care se petrece în Dartmoor, în ţinutul vestic al Angliei, se construieşte în jurul unei crime legate de existenţa unei creaturi diabolice.

Renumitul detectiv si ajutorul sau de incredere dau si de aceasta data dovada de perspicacitate si inteligenta iesite din comun, rezolvand cu succes cazuri spectaculoase. Completeaza-ti seria “Aventurile lui Sherlock Holmes” cu acest volum palpitant!

O dovadă a succesului pe care l-a avut romanul ce ni-l prezintă pe detectivul Sherlock Holmes în acţiune este numărul mare de ecranizări realizate de-a lungul timpului. Acestea sunt în număr de 25. Prima, o producţie germană din 1914, datează din epoca de pionierat a cinematografiei. Cea mai recentă a fost creată de curând. Ea face parte dintr-un serial de televiziune „Sherlock”, produs pentru BBC. Această ecranizare s-a bucurat de o bună primire, primul sezon câştigând, chiar în 2011, Premiul BAFTA pentru Cel Mai Bun Serial de Televiziune.

libris.ro
(cartea „Aventurile lui Sherlock Holmes, vol. III” de Sir Arthur Conan Doyle a apărut în librărie la data de 20 iunie, 2011)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com