Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Aperitive (nr. 1)

Aperitive (nr. 1)

Titlu: Aperitive (nr. 1)

Autor: -

Colecţie: Delicii in bucatarie

Editura: Adevarul

Traducerea: Valentina Iordan

Număr de pagini: 160

17,99RON
Adaugă în coş

Aperitive, prima carte a colecţiei „Delicii în bucătărie“, ne va spune în 160 de pagini, câte va cuprinde de altfel fiecare volum, aproape totul despre istoria şi tradiţia aperitivelor, despre modul lor de preparare şi de prezentare. Astfel, veţi putea afla secretele aperitivelor cu carne, al celor cu legume şi al celor cu peşte.

„Servite în mod obişnuit înainte de masa de prânz ori de cină, aperitivele reprezintă, în realitate, una dintre cele mai eclectice manifestări gastronomice. Ele pot însoţi un cocktail sau o băutură-aperitiv ori pot înlocui un fel de mâncare (chiar şi felul principal) sau o garnitură de legume proaspete şi, de ce nu, pot fi combinate de aşa manieră încât să constituie o masă completă“, se spune în introducerea cărţii, care ne sfătuieşte să nu uităm că aperitivele trebuie să fie întotdeauna cel mai uşor fel de mâncare din întreg meniul propus, crescându-se gradual intensitatea gustului şi a aromelor.

Volumul Aperitive ne oferă tuturor şansa de a descoperi aperitive şi chiar feluri de mâncare cu totul şi cu totul speciale, precum foie gras cu mandarine caramelizate, bacon şi ceapă de apă, millefeuille din piept de gâscă, cu napi şi sfeclă roşie, timbale de broccoli şi spumă de şuncă. Acestora li se adaugă şi reţete „normale“, cum ar fi brioşe ţărăneşti cu şuncă şi mozzarella, cornuri umplute cu legume, mozzarella şi jambon afumat, plăcintă cu pătrunjel şi piept porc. Tuturor, poftă bună!

elefant.ro
(cartea „Aperitive (nr. 1)” de a apărut în librărie la data de 22 mai, 2011)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com