Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Alice in Tara Minunilor (nr. 7)
Walt Disney / Lewis Carroll

Alice in Tara Minunilor (nr. 7)

Titlu: Alice in Tara Minunilor (nr. 7)

Autor: Walt Disney / Lewis Carroll

Colecţie: Biblioteca Adevărul pentru copii

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini

19,99RON
Adaugă în coş

Povestea filmului Alice în Ţara Minunilor, lansat de Disney în 1951, este combinaţia a două cunoscute cărţi ale lui Lewis Carroll, "Alice in Ţara Minunilor" şi "Alice în Ţara Oglinzilor". Producţia efectiva a durat cinci ani dar, ca şi în cazul lui "Peter Pan", Walt Disney plănuia de mult un film bazat pe opera lui Lewis Carroll. De altfel, încă din anii '20, chiar la începutul carierei sale, Disney a realizat o serie de scurt metraje în care a combinat animaţia cu filmul. Ineditul peliculei a constat în faptul că Alice era interpretată de o actriţă, iar toate celelalte personaje şi decorurile sunt desenate.

Prima emisiune TV produsă de Disney, difuzată în seara de Crăciun a anului 1950, a fost dedicată în întregime filmului Alice în Ţara Minunilor, fiind totodată şi prima promovare încrucişată dintre un film de lung metraj şi o emisiune TV.

IMPORTANT!

Această carte este momentan indisponibilă.

O puteţi comanda, însă termenul de livrare poate să fie mai mare decât în mod obişnuit.

Vă recomandăm însă noua colecţie Disney Clasic, o colecţie de o calitate deosebită ce continuă practic seria cărţilor apărute în colecţia Adevărul pentru Copii, păstrând acelaşi format şi design grafic, şi aducând în plus noi titluri pentru micii cititori.

elefant.ro
(cartea „Alice in Tara Minunilor (nr. 7)” de Walt Disney / Lewis Carroll a apărut în librărie la data de 06 iulie, 2009)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com