Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

Aladin (nr. 4)
Walt Disney

Aladin (nr. 4)

Titlu: Aladin (nr. 4)

Autor: Walt Disney

Colecţie: Biblioteca Adevărul pentru copii

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini

19,99RON
Adaugă în coş

Aladdin este una dintre cele mai amuzante producţii ale studiourilor Walt Disney, vorbele de duh ale... Duhului Lămpii fiind sarea şi piperul filmului. Reţeta e simplă: se ia una poveste clasică. În cazul de faţă "O mie şl una de nopţi", se schimbă naţionalitatea eroului (Aladin) din chineză în arabă, se adaugă una prinţesă marca Disney şi o voce de geniu ca a lui Robin Williams) şi gata hitul!

Robin Williams a fost plătit pentru vocea Duhului cu suma minimă prevăzută de contractul dintre producătorii de filme şi sindicatul actorilor. Williams a acceptat suma respectivă, dar a cerut ca vocea sa să fie utilizată exclusiv în film, iar imaginea personajului interpretat de el să nu ocupe mai mult de 25% din suprafaţa oricărui material promoţional. Când producătorul Jeffrey Katzenberg a refuzat condiţiile actorului, acesta şi-a retras susţinerea atât pentru film, cât şi pentru studiourile Disney.

IMPORTANT!

Această carte este momentan indisponibilă.

O puteţi comanda, însă termenul de livrare poate să fie mai mare decât în mod obişnuit.

Vă recomandăm însă noua colecţie Disney Clasic, o colecţie de o calitate deosebită ce continuă practic seria cărţilor apărute în colecţia Adevărul pentru Copii, păstrând acelaşi format şi design grafic, şi aducând în plus noi titluri pentru micii cititori.

elefant.ro
(cartea „Aladin (nr. 4)” de Walt Disney a apărut în librărie la data de 15 iunie, 2009)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com