Carti online anticariat
elefant.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

(6) Singur acasa
Chris Columbus

(6) Singur acasa

Titlu: (6) Singur acasa

Autor: Chris Columbus

Colecţie: Cele mai bune filme de Crăciun

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini: 1 DVD, 105 min

15,99RON
Adaugă în coş

În Singur acasă, personajul principal, Kevin (Macaulay Culkin), este prins în mijlocul unei aventuri tulburătoare: părinţii, unchii, fraţii, surorile şi verii săi din familia McCallister pleacă să-şi petreacă Sărbătorile la Paris şi îl uită acasă pe băiat. Kevin nu se plictiseşte deloc, ba chiar este nevoit să înfrunte doi hoţi care plănuiesc să jefuiască locuinţa, crezând că nimeni nu mai este acasă.

Pentru a le putea face faţă, puştiul trebuie să apeleze la tertipuri inteligente şi să le întindă tot felul de capcane. Astfel, în plin Crăciun, Kevin unelteşte împotriva hoţilor, transformând totul într-o joacă eficientă, plină de cele mai spectaculoase şi amuzante găselniţe.

Chris Columbus a regizat seria Singur acasă, mărturisind că scenariul era atât de bine scris încât nu i-a putut rezista. Un excelent regizor de comedie, cunoscut şi pentru pelicule ca „Mrs. Doubtfire” / „Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit” şi „Nine Months” / „Nouă luni”, Columbus a regizat la câţiva ani diferenţă şi Singur acasă 2.

De asemenea, odată cu apariţia filmului s-a mai născut o stea. Datorita lui Columbus, Macaulay Culkin a devenit cel mai cunoscut actor-copil al tuturor timpurilor, o supervedetă plătită cu milioane de dolari pentru fiecare rol. În afară de Culkin, lista de actori îi include şi pe cunoscuţii Joe Pesci şi Daniel Stern care îi interpretează pe bandiţi.

libris.ro
(cartea „(6) Singur acasa” de Chris Columbus a apărut în librărie la data de 18 ianuarie, 2011)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com