Carti online anticariat
elefant.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

(4) Un Craciun de neuitat
Jeremiah S. Chechik

(4) Un Craciun de neuitat

Titlu: (4) Un Craciun de neuitat

Autor: Jeremiah S. Chechik

Colecţie: Cele mai bune filme de Crăciun

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini: 1 DVD, 105 min

15,99RON
Adaugă în coş

DVD-ul cu filmul Un Crăciun de neuitat, al patrulea titlu din colecţia „Cele mai bune filme de Crăciun“, îi are în distribuţie pe celebrii Chevy Chase şi Beverly D’Angelo, fiind considerat o comedie clasică, cu răsturnări de situaţie amuzante şi surprinzătoare.

Un Crăciun de neuitat spune povestea familiei Griswold, care intră în febra pregătirilor pentru Crăciun. Clark, soţia lui, Ellen, şi cei doi copii ai lor vor cu orice preţ să transforme sărbătoarea în cel mai special moment al anului. Dar cum lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi, Clark, un tip ghinionist, eşuează în orice tentativă de a condimenta petrecerea plănuită să aibă loc în casa familiei din Chicago.

În cele din urmă, Crăciunul va fi pentru familia Griswold unul cu totul special, chiar dacă nu în felul în care se aşteptau. Apariţia unor invitaţi cunoscuţi, dar mai ales vizita unor musafiri nepoftiţi transformă petrecerea într-o aventură cu final neaşteptat. Proasta creştere, nepăsarea şi cheful de distracţie scot la iveală trăsături necunoscute ale celor împreună cu care familia Griswold îşi petrece ajunul Crăciunului. Regia filmului, lansat iniţial în 1989, poartă semnătura lui Jeremiah S. Chechik, cunoscut pentru serialul TV „Gossip Girl“.

libris.ro
(cartea „(4) Un Craciun de neuitat” de Jeremiah S. Chechik a apărut în librărie la data de 11 decembrie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com