Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

(33) Agentia Thompson
Jules Verne

(33) Agentia Thompson

Titlu: (33) Agentia Thompson

Autor: Jules Verne

Colecţie: Colecţia Jules Verne

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini

15,99RON
Adaugă în coş

Francezul Robert Morgand se angajează ca interpret la bordul unei nave ce pleacă într-un voiaj în Atlantic. Deşi e scris în stilul caracteristic operelor semnate de către Jules Verne, romanul poartă mai degrabă amprenta lui Michel, fiul marelui scriitor. Şi de data aceasta avem plăcerea de a experimenta o călătorie din care nu lipsesc peripeţiile.

În căutarea unui serviciu, Robert Morgand află de anunţul Agenţiei Thompson & Co în legătură cu un post de translator pe un vas de croazieră. Cunoscător a mai multor limbi străine, precum engleza, spaniola şi portugheza, Morgand câştigă cu uşurinţă concursul de angajare. Astfel, se îmbarcă pe „Seamew” şi află itinerariul călătoriei: insulele Canare, Medeira şi Azore.

La bordul vasului se întâlneşte cu un compatriot, Roger de Sorgues. Cei doi se împrietenesc repede, mai ales că Morgand este foarte interesat de una dintre femeile de origine americană care-l însoţesc pe Roger. Doreşte chiar să-i ceară mâna, dar contractul pe care-l are cu Agenţia Thompson îl împiedică. Dar Robert Morgand refuză să se resemneze aşa de uşor...

elefant.ro
(cartea „(33) Agentia Thompson” de Jules Verne a apărut în librărie la data de 24 august, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com