Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

(15) Uimitoarele peripetii ale jupanului Antifer
Jules Verne

(15) Uimitoarele peripetii ale jupanului Antifer

Titlu: (15) Uimitoarele peripetii ale jupanului Antifer

Autor: Jules Verne

Colecţie: Colecţia Jules Verne

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini

15,99RON
Adaugă în coş

Multe aventuri, mult umor. Acestea sunt ingredientele esenţiale ale romanelor semnate de Jules Verne. Nici cartea Uimitoarele peripeţii ale jupânului Antifer nu face excepţie, având ca temă vânătoarea de comori.

În 1831, bogătaşul egiptean Paşa Kamylk şi-a îngropat comorile în stânca unei insule necunoscute, pentru a le feri de lăcomia familiei sale. Treizeci de ani mai târziu, La Saint-Malo, Pierre Antifer primeşte moştenire de la tatăl său un document ce-i atrage atenţia. Hârtia cu pricina îi aparţinuse chiar Paşei Kamylk, iar acesta i-a oferit-o tatălui lui Pierre în semn de recunoştinţă pentru că acesta i-a salvat viaţa... Documentul se referă la latitudinea Insulei Comorii, urmând ca longitudinea să fie comunicată ulterior, la o dată precisă... Cel care va comunica datele ce indică longitudinea Insulei Comorii este avocatul Ben Omar. Imediat după aflarea veştii, Juhel, nepotul lui Antifer, porneşte în călătoria mult aşteptată spre misterioasa comoară...

elefant.ro
(cartea „(15) Uimitoarele peripetii ale jupanului Antifer” de Jules Verne a apărut în librărie la data de 20 aprilie, 2010)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com