Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

101 Dalmatieni (nr. 2)
Dodie Smith

101 Dalmatieni (nr. 2)

Titlu: 101 Dalmatieni (nr. 2)

Autor: Dodie Smith

Colecţie: Biblioteca Adevărul pentru copii

Editura: Adevarul

Traducerea: -

Număr de pagini

19,99RON
Adaugă în coş

Povestea filmului se bazează pe cartea The Hundred and One Dalmatians, sau The Great Dog Robbery, care a apărut în 1956. Autoarea cărţii, englezoaica Dodie Smith, avea un dalmaţian pe nume Pongo, aşa că nu a trebuit să caute prea departe numele personajului principal. Iar ideea cărţii i-a venit atunci când un prieten i-a spus: "Din câinii ăştia s-ar face o nemaipomenită haină de blană."

Studiourile Disney au preluat povestea. Iar filmul din 1961 este deja un clasic, cu faima nepătată de trecerea anilor. Şi apropo de pete, v-aţi întrebat vreodată câte pete au câinii din filmul original 101 Dalmaţieni? Ei bine, conform IMDb.com, cineva a numărat flecare pată din film, cadru cu cadru! Şi a tot numărat pană a ajuns la aproape şase milioane şi jumătate. Mai exact, la 6.469.952 pete.

IMPORTANT!

Această carte este momentan indisponibilă.

O puteţi comanda, însă termenul de livrare poate să fie mai mare decât în mod obişnuit.

Vă recomandăm însă noua colecţie Disney Clasic, o colecţie de o calitate deosebită ce continuă practic seria cărţilor apărute în colecţia Adevărul pentru Copii, păstrând acelaşi format şi design grafic, şi aducând în plus noi titluri pentru micii cititori.

elefant.ro
(cartea „101 Dalmatieni (nr. 2)” de Dodie Smith a apărut în librărie la data de 01 iunie, 2009)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com