Carti online anticariat
elefant.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

100 Idei geniale: Vanzari
Forbes România

100 Idei geniale: Vanzari

Titlu: 100 Idei geniale: Vanzari

Autor: Forbes România

Colecţie: 100 Idei geniale

Editura: Adevarul

Traducerea: Letitia Lazar

Număr de pagini: 240

17,99RON
Adaugă în coş

"Procesul de vânzări – interacţiunea personală dintre cumpărător şi agentul de vânzări este un element cheie al întregului proces de marketing.

În multe domenii de afaceri, este legătura finală. Cu alte cuvinte, orice activitate de marketing a fost întreprinsă, de la trimiterea unei broşuri sau a unui text publicitar, la desfăşurarea unei mari campanii de publicitate, şi oricât de mult interes a strârnit, procesul de vânzări trebuie să convertească acest interes în actul de a cumpăra. Diferenţierea este un aspect cheie. Asigură-te că abordarea ta te diferenţiază de concurenţă. Totuşi, de un lucru poţi fi sigur: succesul în vânzări este garantat dacă adopţi o abordare activă, dacă înţelegi modul în care funcţionează şi dacă foloseşti tehnicile potrivite în mod corect.

Această carte, precum şi întreaga serie, încurajează procesul continuu de revizuire şi schimbare şi este gândită ca un instrument în acest sens. Este şi foarte flexibilă. Nu trebuie să citeşti toată cartea deodată (decât dacă vrei să afli rapid cum îţi poţi îmbunătăţi strategiile de vânzări).

Cartea poate fi răsfoită şi, cum fiecare idee este explicată în mod autonom, poţi să notezi unele idei, să studiezi în ce măsură sunt utile pentru tine şi să analizezi ce acţiuni ai putea întreprinde prin prisma fiecărei idei. Astfel, lectura nu este obositoare şi nu este necesar să te concentrezi simultan la mai multe aspecte, ceea ce ar face dificil de păstrat standardul ridicat."

libris.ro
(cartea „100 Idei geniale: Vanzari” de Forbes România a apărut în librărie la data de 11 octombrie, 2011)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com