Carti online anticariat
editura-atman.ro/
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

100 Idei geniale: Relatii publice
Jim Blythe

100 Idei geniale: Relatii publice

Titlu: 100 Idei geniale: Relatii publice

Autor: Jim Blythe

Colecţie: 100 Idei geniale

Editura: Adevarul

Traducerea: Mihaela Voicu

Număr de pagini: 224

17,99RON

Ştii cum să transformi o criză într-un succes? Poţi scrie un comunicat de presă care să-ţi aducă gratis publicitate în valoare de zeci de mii de euro? Ştii cum să deturnezi campania de PR a competitorilor tăi şi să le foloseşti promovarea împotriva lor?

PR-ul este incitant, esenţial şi uşor de făcut – dacă ştii cum!

Mii de companii folosesc PR-ul pentru a genera publicitate gratuită, pentru a câştiga noi clienţi, pentru a preîntâmpina critica şi potenţialele ameninţări din partea guvernelor şi în vederea construirii unui brand puternic. Jim Blythe a adunat 100 de idei de la companii reale, idei la care s-a lucrat mult timp pentru ca ele, aplicate, să creeze cea mai bună impresie.

Scris într-un stil viu şi atrăgător, volumul 100 de Idei Geniale în Relaţii Publice îţi oferă muniţia necesară pentru a-ţi învinge competitorul, captivând inimile şi minţile clienţilor. Fie că te afli la conducerea unei mici afaceri, fie că lucrezi pentru o companie mare, chiar daca eşti nou în domeniul PR-ului sau ai o experienţă de ani buni, această carte îţi va oferi informaţii utile.

Jim Blythe este un fost director de companie, director de vânzări şi consultant în marketing. Acum el este un autor recunoscut în segmentul carţilor de business şi profesor al “Chartered Institute of Marketing”.


(Acest titlu a fost adăugat în catalogul nostru la data de 19 octombrie, 2011.)
Recenzii
0 produse
Comanda telefonica librarie

Acasă | Căutare | Catalog | Contul meu | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2019 cartile-adevarul.com