Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

100 Idei geniale

Pe parcursul a opt ediţii, „Forbes România“ aduce în premieră volumele din seria 100 Idei Geniale care vorbesc despre experienţa unor oameni de afaceri celebri.

Sfaturile oamenilor de afaceri de succes au fost întotdeauna căutate de cei interesaţi de autoperfecţionare şi chiar dornici să pornească pe drumul antreprenoriatului. Perioada de criză a adus un plus de valoare cărţilor care pornesc de la exemplul unor giganţi precum Steve Jobs, Richard Branson, Warren Buffett sau Bill Gates, aceştia fiind exponenţii unei generaţii de antreprenori care a ştiut să înveţe din propriile greşeli şi să se dezvolte în orice climat economic.

Atuul colecţiei la nivel de conţinut este dat de multitudinea de opinii şi recomandări (teorie şi practică) culese de autor de la diverşi reprezentanţi ai segmentului profesional la care face referire volumul - vânzări, PR, management, idei de afaceri, marketing. Astfel, avem o compilaţie de experienţe profesionale, păreri şi sfaturi ale celor mai în vogă profesionişti din economia mondială.

Discursurile ţinute în cadrul unor evenimente pe care propriile companii le-au organizat (aşa cum este cazul lui Steve Jobs, prezent la fiecare lansare de produs Apple) sau în cadrul cărora sunt invitaţi de onoare, interviurile acordate unor publicaţii prestigioase sunt doar un rezumat ce nu dezvoltă pe deplin strategia pe care aceştia se bazează, sau abilităţile lor de mentori. Expunerea teoriilor de business a fost doar un pas logic şi imediat următor. Iar succesul a venit imediat.

De exemplu, Richard Branson, fondatorul imperiului Virgin, cotat ca fiind unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, este un scriitor foarte apreciat şi extrem de bine vândut. Branson este autorul a trei bestselleruri internaţionale: „Pierderea virginităţii" (1998), „Lecţii din şcoala vieţii“ (2009) sau „Afacerile dezbrăcate“ (2011). Printre primii businessmeni care şi-au transpus principiile de afaceri în volume se numără şi „mogulul“ Donald Trump. Succesul său de scriitor a ajutat mult pentru realizarea show-ului de televiziune „Ucenicul“, iniţiat în 2004.

În sfera personalităţilor care au devenit exemple pentru micii antreprenori sau pentru cei care sunt în căutarea unor strategii de afaceri intră şi experienţele unor preşedinţi de mari companii, precum Jack Welch şi Carlos Ghosn, aflaţi printre cei mai apreciaţi manageri din ultimele două decenii.

Chiar şi reprezentanţii mass-media sunt un exemplu demn de urmat, sfaturile lor practice fiind derivate din experienţele practice. În această categorie îi încadrăm pe Malcom Gladwell, editorialist la „The New Yorker“ încă din 1996. Printre cele mai bine vândute cărţi ale acestuia se numără „The Tipping Point“ - care poate fi folosit ca un manual de afaceri, cea mai bună metodă de a înţelege apariţia şi răspândirea diverselor comportamente din jurul nostru.

Afişează 1 până la 6
(din 6 produse)
Pagini cu rezultate:  1 
    Titlu   Autor   Editura   Preţ   Cumpără 
  100 Idei geniale: Vanzari  100 Idei geniale: Vanzari   Forbes România   Adevarul   17,99RON 
Adaugă în coş

Mai multe detalii
  100 Idei geniale: Relatii publice  100 Idei geniale: Relatii publice   Jim Blythe   Adevarul   17,99RON 
Adaugă în coş

Mai multe detalii
  100 idei Geniale: Afaceri  100 idei Geniale: Afaceri   Jeremy Kourdi   Adevarul   17,99RON 
Adaugă în coş

Mai multe detalii
  100 Idei geniale: Managementul timpului  100 Idei geniale: Managementul timpului   Patrick Forsyth   Adevarul   17,99RON 
Adaugă în coş

Mai multe detalii
  100 Idei geniale: Copywriting  100 Idei geniale: Copywriting   Andy Maslen   Adevarul   17,99RON 
Adaugă în coş

Mai multe detalii
  100 Idei geniale: Reduceri de costuri  100 Idei geniale: Reduceri de costuri   Anne Hawkins   Adevarul   17,99RON 
Adaugă în coş

Mai multe detalii
Afişează 1 până la 6
(din 6 produse)
Pagini cu rezultate:  1 

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com