Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

06. Tom Sawyer detectiv / Tom Sawyer in strainatate
Mark Twain

06. Tom Sawyer detectiv / Tom Sawyer in strainatate

Titlu: 06. Tom Sawyer detectiv / Tom Sawyer in strainatate

Autor: Mark Twain

Colecţie: Colectia Aventura

Editura: Adevarul

Traducerea: Bindileu Elena-Iulia, Calinescu Daniela-Mihaela

Număr de pagini: 224

15,99RON
Adaugă în coş

Tom Sawyer detectiv

Deşi o excursie cu barca pe râu pâna la casa unchiului Silas părea vacanţa ideală pentru cei doi prieteni nedespărţiţi, Tom Sawyer şi Huck Finn, iată că, încă o dată, socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Aşa se face că băieţii intră pe negândite într-o reţea încâlcită de fărădelegi, orchestrate de personaje misterioase, care culminează cu furtul unor diamante şi o crimă cel puţin ciudată, de care este acuzat însuşi unchiul Silas. Ce-i de făcut? Ei bine, Tom are de gând să investigheze cu de-amănuntul toată tărăşenia şi să-l dea în vileag pe adevăratul făptaş!

Tom Sawyer în străinătate

Neobosiţii Tom şi Huck pornesc într-o nouă călătorie fantastică, de data aceasta cu un mijloc de transport nemaiauzit – balonul! Însă când se aşteptau mai puţin, ciudatul inventator al vehiculului îi răpeşte, deturnează balonul şi încearcă să-i omoare pe temerari, însă sfârşeşte el însuşi în apele oceanului. Prizonieri în înaltul cerului, băieţii traversează Atlanticul şi ajung în Africa, ţinutul beduinilor, al leilor, al marilor piramide şi al enigmaticului sfinx, unde îii aşteaptă o mulţime de mistere şi tot atâtea peripeţii.

elefant.ro
(cartea „06. Tom Sawyer detectiv / Tom Sawyer in strainatate” de Mark Twain a apărut în librărie la data de 30 noiembrie, 2011)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com