Carti online anticariat
litera.ro
Colectii Adevarul Autori cartile Adevarul

04. Shirley, vol. 2
Charlotte Bronte

04. Shirley, vol. 2

Titlu: 04. Shirley, vol. 2

Autor: Charlotte Bronte

Colecţie: Surorile Bronte

Editura: Adevarul

Traducerea: Nicolae Constantinescu

Număr de pagini: 352

15,99RON
Adaugă în coş

În urma unui incident cu angajaţii săi, Robert pleacă la Londra, făcând-o şi mai nefericită pe Caroline, care descoperă ulterior că doamna Pryor, bătrâna sa guvernantă, este mama ei, ceea ce contribuie la însănătoşirea sa.

Între timp, Shirley îl reîntâlneşte pe Louis Moore, fratele mai mic al lui Robert, faţă de care păstrează o atitudine distantă, deşi pare să ţină la el. Doar când o muşcă un câine considerat turbat şi se teme că va muri, tânăra i se destăinuie lui Louis, pe care îl roagă să-i curme suferinţa în caz că se va îmbolnăvi de rabie.

În acelaşi timp, de Shirley se îndrăgosteşte un viconte, cel mai de seamă nobil din ţinut, dar fata îl refuză pentru că nu-l iubeşte.

Robert se întoarce de la Londra, încredinţat că Shirley este gata să se mărite cu el, însă aceasta îl refuză categoric. Simţindu-se umilit şi dezgustat de viaţa din Anglia, Robert intenţionează să plece în Canada şi să facă avere, dar este împuşcat de unul din muncitorii pe care îi concediase, dar scapă cu viaţă, iar Caroline, care nu încetase niciodată să-l iubească, îşi face din nou apariţia în viaţa lui...

Pe de altă parte, Shirley este şi ea îndrăgostită, dar nu de viconte...

elefant.ro
(cartea „04. Shirley, vol. 2” de Charlotte Bronte a apărut în librărie la data de 25 aprilie, 2012)

Acasă | Căutare | Catalog | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2009 cartile-adevarul.com